Ako imate jako dobru poslovnu ideju, ali za sad nemate kapitala za ozbiljan web sajt, pa za početak možete razviti manje poslovanje preko neke od socijalnih mreža.

Mi smo tu da Vam otvorimo Facebook poslovni profil ili Instagram poslovni profil sa profesionalna izradom loga i cowera, te svim bitnim elementima za buduće poslovanje.


Facebook poslovni profil

Izrada Facebook poslovnog profila

Facebook bussines page

Kada se radi o bilo kakvom poslovanje, Facebook je napravio poseban poslovni profil (bussines page) na kojem možete stavljati svoje proizvode.

Postoji velika razlika između Facebook osobnog profila i poslovnog profila i ako pokušate na svom osobnom profilu prodavati neke proizvode, prema Facebookovom pravilniku, taj profil će biti obrisan. Stoga,  prepustite nama da za Vas otvorimo Vaš poslovni profi.


Instagram poslovni profil

Izrada Instagram poslovnog profila

Instagram bussines profile

Vrlo slično kao i Facebook, Instagram je napravio poseban poslovni profil na kojem možete stavljati svoje proizvode.

Za razliku od osobnog Instagram profila, na poslovnom Instagram profilu se mogu vidjeti i aktivne ikonice kao što su:  gdje smo, kontakt, kako do nas, te opcije da Vas nazovu ili pošalju SMS poruku.


Ako kod nas poručujete napredni web sajt, poklon shop ili portal, izrada poslovnih profila na socijalnim mrežama je potpuno besplatna.

A to znači da dobijate vizualno usklađivanje sa identitetom Vaše tvrtke, profesionalnu izradu cowera i povezivanje poslovnog profila na socijalnim mrežama sa Vašim web sajtom.


Vođenje poslovnog profila na socijalnim mrežama

Vođenje poslovnog profila na socijalnim mrežama

Ako sami ne znate ili jednostavno nemate vremena za sve to, mi će mo umesto Vas voditi Vaš poslovni profil:

  • dodavati sadržaje na profil
  • odgovarati na upite
  • skupljati lajkove
  • dovoditi followere
  • sherati sadržaje

i sve ostalo što je bitno za vođenje jednog poslovnog profila na socijalnim mrežama.

Copyright © 2023, Animat Studio. Developed by Animat studio.