Naši web sajtovi su kvalitetni i trajni

Nakon 15 godina iskustva u izradi web sajtova, možemo reći da možemo prihvatiti svaki izazov. Svaki web sajt koji radimo je orginalan i unikatan, kreativan, siguran i sa smislenim te optimizovanim sadržajem.

Prilikom izrade koristimo stabilne i napredne "engine", tako da nema potrebe za nikakvim financijskim naknadama za nekakva "mesečna održavanjia sajta". Neki naši sajtovi rade već preko 10 godina bez potrebe za intervencijama.


Responzivni web dizajn

Naši sajtovi su responzivni

Ako uzmemo činjenicu da se danas 90% medijske interakcije događa na ekranima, dakle bilo pametnih telefona, tableta, prenosnih ili stolnih računara te televizora, onda pojam RWD (Responsive Web Design) itekako ima smisla.

Web sajtovi će biti dostupni i lako čitljive na ekranima svih uređaja s kojih klijenti posećuju vaš web sajt. Neće više trebati “zoomirati” sadržaj da bi pročitali email adresu ili broj telefona.


SEO optimizovanost web sajta

Naši sajtovi su SEO optimizovani

Jedna od prednost naše izrade web sajtova osim samog dizajna, je i optimizovanost za pretraživače, sa ciljem poboljšanja položaja web sajta na pretraživačima (prvenstveno mislima na Google).

Web sajtovi koji se pojavljuju na višim položajima na pretraživačima ostvaruju češće posete i kao rezultat toga, ostvaruju veći promet i dobit.


Pronađi me na Googlu

Naši sajtovi su uvek među prvima na Googlu

Ako niste na Googlu među prvih 10 rezultata prema ključnim rečima Vašeg poslovanja, onda kao da i nemate web sajt. Pretraživači su najkvalitetniji izvor ciljane posećenosti, a ciljana posećenost je ključ uspeha svakog web sajta.

Da bi jedan web sajt dobro kotirao na pretraživačima, potrebna je dobra strategija od samog početka. 


PRVI DEO

Izrada, postavljanje, prijavljivanje, povezivanje... Ako to ne znate sami, prepustite sve nama jer iza nas je dugogodišnje iskustvo.

Izrada, postavljanje, prijavljivanje, povezivanje web sajta

  • Treba smisliti dobro ime za web sajt i zakupiti domen
  • Treba zakupiti kvalitetan i brz hosting gde će se web sajt nalaziti
  • Napuniiti web sajt kvalitetnim sadržajem, jer “Content is King” (tekstovi, slike...
  • Prilikom same izrade web sajta odmah optimizovati sve sadržaje da bi ih pretraživač (Google kod nas) što lakše indeksirao
  • Prijaviti web sajt na što više pretraživača (na Google obavezno)
  • Ako ste firma ili poduzetnik otvorit će mo Vam i "Google my Bussines" profil radi bolje poziciji na Googlu
  • Prijaviti lokaciju na Google Maps
  • Otvoriti će mo Vam poslovni profil na Facebooku
  • Otvoriti će mo Vam poslovni profil na Instagramu
  • Povezati Vaš web sajt sa socijalnim mrežama

DRUGI DEO

Marketing, marketing, marketing... Uradili smo odličan web sajt, optimizovali ga, stavili na super server, povezali sa svime i svačime i sad smo bolji od 80% sajtova na svetu. Ostalih 20% web sajtova su takođe odlični i sad da bi uspeli u toj trci za prvo mesto, potreban je novac. Često i puno više novca nego je koštao sam web sajt.

Marketing i konkurencija

S obzirom da imate kvalitetan, optimizovan i brz web sajt, vremenom bi polako rasli na indexu pretraživača. Ali, Google, kao i ostali pretraživači jako mere posećenost Vašeg sajta (osim niza i drugih faktora, ali ovaj je jedan od najvećih).

Tu na scenu stupa web promocija .Web promocija je internet marketing ili online marketing tj proces promovisanja web sajta, brenda, proizvoda ili usluge putem interneta. Nakon što je web sajt napravljen i SEO optimizovan kreće se u postupak promocije web sajta.

Većina sajtova su najobičniji trošak iz razloga što se sajt same od sebe neće ispromovirati. Promocija web sajta je investicija, a ne trošak, stoga investirajte u svoj web sajt i svoj posao.


I da odmah rešimo dilemu. Ne zavaravajte se da će Vam neko za 50-100 € napraviti super web sajt i da će te biti među prvima na pretraživačima.
Neki misle da će 200-300 € biti dovolno za sve to, ali ni oni zapravo nisu sasvim u pravu.

Imati web sajt je samo jedan deo slagalice, ali biti među prvima na Googlu nije jeftino, jer konkurencija je žestoka stvar.
Da bi bili među prvima, u bilo čemu, gledajući od posla do sporta, potrebno je jako puno truda i puno investiranja.

Copyright © 2024, Animat Studio. Developed by Animat studio.